Eat & Greet – het vervolg

on

Het concept om een vreemde aan tafel uit te nodigen, leeft verder, groeit én verspreidt zich! 

Intussen hebben er al 3 edities plaatsgevonden. Tijdens Eat & Greet 3.0 mochten 22 genodigden de benen onder tafel schuiven. Het eten werd door 3 verschillende deelnemers verzorgd – complimenten aan de mannen trouwens – de ambiance door al de rest. 

Deze laatste editie mocht behalve de gebruikelijke <onbekende vriend(in) van> ook een internationale gast en een koppel dat via de blog met ons in contact is getreden, verwelkomen. 

Het wordt alsmaar moeilijker om de namen te onthouden en met iedereen lang genoeg te kunnen praten om hem of haar al werkelijk te leren kennen. Iedereen deed zijn best, er werd regelmatig van stoel gewisseld en op het einde van de avond werd “ik heb nog nooit” in gang gezet. Lachen, gieren en brullen. En in mijn geval overlopen van geluk om weer een hele groep mensen samen te zien en werkelijk contact te leggen.

Tussen de gangen door, heb ik een speechmoment opgeëist met de oproep om E&G in kleine groepjes verder te zetten. Het zou toch zonde zijn om er nu mee te stoppen! Een vierde editie organiseren en de groep nogmaals exponentieel te doen stijgen, daar durft niemand zich aan wagen, ook ik niet.

Vandaag kan ik met trots melden dat Eat & Greet al 2 uitzaaiingen heeft: een in Lanaken en een in Leuven. 

Laat u inspireren door deze beweging en breng Eat & Greet ook in jouw vriendenkring tot leven! Ben je benieuwd hoe ik gestart ben? Stuur me een e-mail en ik help je graag verder! 

Laat Leuven Eaten & Greeten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s